Culinaire manifestatie

Onderdeel van de viering 200 koninkrijk is de culinaire manifestatie “Vorstelijk Tafelen in Nederland" waarbij onze vaderlandse kookgeschiedenis en de ontwikkeling van de kookkunst centraal staat. 

Restaurants

In 2014 zullen vele hoteliers en restaurateurs, hun gasten en relaties verrassen met een keur aan koninklijke gerechten uit de keuken van Koning Willem I.
Lees meer >  


Musea

In 2014 zullen vele musea meedoen aan deze culinaire manifestatie. De 27 musea die we hier kort omschrijven, hebben voorwerpen in hun collectie die iets vertellen over de culinaire geschiedenis van ons land. Allemaal op hun eigen, unieke manier. 
Lees meer

 

Overige deelnemers

In 2014 zullen vele zorginstellingen meedoen aan deze culinaire manifestatie. De verzorgingshuizen zullen een aantal gerechten uit het Boek Vorstelijk Tafelen in Nederland serveren voor hun bewoners en natuurlijk de gasten.
Lees meer

 

SLOTVIERING

Wij nodigen u en uw collega’s van harte uit deel te nemen aan “Vorstelijk Tafelen in Amsterdam” en van 18 tot 27 september uw gasten te verrassen met vorstelijke gerechten uit het Koninklijk Huisarchief en de keuken van Koning Willem. 

Hoteliers, Restaurateurs en Zorgkoks kunnen zich hier aanmelden voor deelname.

Lees verder
Direct bestellen (intern)
Nederlandse Museum VerenigingKoksgilde NederlandMinisterie van DefensieHoreca NederlandPaleis het LooDe officiële site over toerisme en recreatie in Nederland